Hovedretter
-
Husets hjemmelagde raspeballer
med lammebog, vossakorv, baconterninger og kålrabistappe
Allergener: by, gl, hv, mekr 215,-
-
Ovnsbakt torsk
med ertepurré, bakte beter, perlepoteter og hvitvinssaus
Allergener: fi, gl, hv, mekr 275,-
-
Indrefilet av okse (200g)
med bakte beter, søtpotetpurré, perlepoteter og kremet peppersaus
Allergener: gl, hv, mekr 320,-
Barnemeny (barn under 12 år)
-
Pølse og potetstappe
Allergener: eg, hv, me
kr 100,- -
Halv porsjon av middagsrett
Allergener: spør for allergener
kr 100,-
Dessert
-
Sjokoladefoundant
med vaniljeis og bringebærcoulis
Allergener: eg, me, nøkr 120,-
-
Ostekake med hylleblomst
med bringebærcoulis
Allergener: eg, gl, hv, mekr 120,-
-
Smuldrepai med epler
med vaniljeis
Allergener: eg, gl, hv, mekr 80,-
Allergener
Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, sel = selleri, ses = sesamfrø, bl = bløtdyr, nø = nøtter, lø = løk